0747.205.205 funeraregalati@gmail.com

Reference & Memories

Reference&Memories

Ce spun clientii nostri

Laura Danilescu

" Apreciez in mod deosebit Firma Christian Company, munca dumneavoastra, dedicarea, promptitudinea, respectul cu care am fost tratati. Organizarea a fost ireprosabila. Va multumesc pentru tot. "

Most Trusted

Bodo Carmen

" Multumesc din inima firmei Christian Company pentru serviciile funerare complete si ireprosabile. Sunt multumita de personalul extraordinar, de bucataria impecabil de curata, de mancarea f.f.f. buna,etc. Cand voi mai avea nevoie, voi apela cu incredere tot la firma d-voastra. Cu stima si respect "

Most Trusted

Valentina Puscasu

" In momentele grele prin care treci,cand pierzi pe cineva drag, cand totul in jur se naruie, cand persoana draga se duce pentru totdeauna, cand simti ca esti pustiit si nu mai ai sprijin, existenta firmei Christian Company Galati este de maxim ajutor, pentru ca preia toate problemele. Mentionez ca acum 8 ani l-am pierdut pe tatal meu si am apelat tot la firma dumneavoastra. Personal va multumesc pentru tot. "

Most Trusted

Familia Bacalu

" Multumesc firmei Christian Company, care in cele mai grele(cumplite) momente din viata mea, decesul sotului meu Popa Bacalu 59 ani, m-a ajutat foarte mult, incepand de la sicriu, cruce si tot ceea ce trebuie organizat la o inmormantare. V-ati ocupat doar dumneavoastra, eu nu as fi putut rezista. Voi recomanda tuturor cunoscutilor aceasta firma, in caz de deces al altor persoane, si va multumesc pentru ca m-am putut baza pe dumneavoastra."

Most Trusted

Juganaru Marian

" Nimeni nu te poate pregati pentru momentele grele, care apar, atunci cand o persoana draga dispare subit dintre noi. In astfel de momente orice ajutor este un adevarat dar de la Dumnezeu, iar serviciile de la Christian Company au depasit orice asteptari. Va multumesc pentru tot! "

Most Trusted

Fam. Iacovici, Tufeanu & Nistor

" Servicii funerare complete, punctualitate si profesionalim. Desi nu ne dorim,sa nu mai trecem prin astfel de evenimente, daca va fi cazul, vom apela tot la serviciile dumneavoastra! "

Most Trusted